dijous, de febrer 01, 2007

Nova etapa...últims dies

Ja estic a casa l'Olga, des d'ahir. Al matí, plovent, en Marian i ella van venir al pis a buscar-me a les 8 del matí per ajudar-me a fer el trasllat. Vam deixar totes les coses a casa l'Olga i vam anar cap a la feina. A les 9:30h hi havia un esmorzar a la Library del departament per despedir a una de les tècniques de laboratori que es canvia de departament. Diferents tipus de pa, mermelada, formatges, xocolata, raïm... tè i cafè. Mmmmm!!! I després a treballar!!!

Al vespre, ja a casa l'Olga teníem sopar de despedida d'en Gao, from Xina. És un senyor bastant gran, que parla poc anglès però molt agradable. Ha estat a casa l'Olga un meset i ara es trasllada a un nou pis fins al novembre!! Ens va preparar menjar típic del seu país... Boníssim la veritat: arròs, pollastre amb patates i ceba (bullit tot), pebrots vermells cuits amb ou i all i una mix de patates, ceba i uns bolets xinos que jo em pensava que eren algues. Tot es posava en un mateix plat i a menjar!! En Gao tenia certs problemes perquè no està acostumat a menjar amb forquilla i en plats plans i li costava molt menjar, va acabar amb una cullera.


Gairebé a les 11 de la nit va arribar un nou "guest" a la casa, un senyor d'uns 40 anys llargs, d'Iran, Tomassef o algu així. És veterinari i fa anys que alterna Dinamarca amb el seu país. Coneix al Poul i està treballant a repro. Sembla bona persona.


Hora de dormir... no podiem parar de xerrar amb l'Olga!!


I avui, a les 7 del matí ja m'ha despertat fent-me pessigolles als peus!! Això no serà sa!!Hem arribat a la uni que encara no havia sortit el sol, el cel tenia un color rosa-taronja espectacular!!


Ei, demà és 2 de febrer!!! Qui fa anys???

2 Comments:

Blogger ex koala mir said...

FELICCCCCCCCCCCCCCCCCITATS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

09:14  
Blogger ex koala mir said...

Com ho celebraras ???? Quants ens fas, 29 ???? Ai, aquests no els oblidaras mai ... celebrats a Dinamarcs !!! Jo, els meus 21 era a Moscow, els 31 a Hanoi ... a veure on sere pels 41 ... jijiji

QUE PASSIS UN MOLT BON DIA GUAPA !!!!

29 petonets

09:17  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home