dissabte, de gener 27, 2007

Molta neu!!

Dutxa, esmorzar i mirem quin dia fa... Ahhh!!! Està tot nevat però tela, hi ha molta neu!!! Sortim com cebes (de tantes capes de roba) i anem a buscar el bus direcció centre. Iniciem la nostra ruta a la plaça de l'Ajuntament o Radhuspladsen (fotos). D'aquí cap a la plaça de Kongens Nytorv passejant per Stroget, el carrer comercial (peatonal, adoquinat i nevat) més llarg de tot Europa.

A Kongens fotos obligades al Gran Teatre i a la pista de gel. Continuem cap al canal Nyhavn (preciós amb la neu, el cel blau i el sol brillant!!) on hi han més fotos!!

D'allà cap a Amelianborg, el palau reial on enganxem el canvi de guàrdia i acabo la bateria de la càmera de fotos per voler gravar tot el desplegament de música i soldadets passejant per allà!!! Foto a Frederik Kirke o Marmorkirken (una imitació del capitol de Roma) i a l'òpera. Passeig pel costat del canal de l'òpera fins a Kastellet (més fotos) i la litlemermaid (encara més fotos).

Imagineu-vos qui és l'estúpida que es tira a sobre la neu!!

Ja de tornada al centre anem fins als jardins botànics on ens esperen l'Olga i la Ida per fer un cafè. Agafem forces i ens recuparem del fred amb un cafè latte i un warm kakao. Els meus peus estan xops, freds i insensibilitzats, els de l'Eva no perquè l'espavilada ha vingut amb xiruques!!! Anem cap al centre a passejar una miqueta pels carrerets adoquinats i fem un plat calent al cafè Norden, situat a la plaça Europa. I ja cap a casa, de nou amb bus. Fa més fred i ha fet l'intent de nevar un parell de cops més.
I res, ara mirarem algun capítol de house o Anatomia de Grey i... no ser!!