dissabte, de novembre 25, 2006

...la meva primera cervesa...i primera ressaca!

Divendres... inici del cap de setmana!!! Bien!!
He començat el divendres treballant, òbviament!! Però m'he instal.lat durant dos dies al despatx de l'Olga perquè la Xènia (típica danesa, i només faria falta veure-la!!), la seva companya d'oficina està al laboratori del Vajta, fins dilluns. Ens ho passem bé juntes, sobretot averiguant qui va al bany... jiji, perquè el despatx està a sota del lavabo i se sent tot, tot i tot!!! Ja us podeu imaginar, amb un parell d'horetes ja dominava el "who is who"!!! El final cascos a les orelles i... ABBA (genials)!!
DESPEDIDA NATALIE
Bé, deprés de dinar (12.30h) hem anat a la library perquè havien comprat pastissos i preparat cafè i tè per despedir a la Natalie. Sí, la Natalie, l'australiana d'orígen grec torna a Australia a presentar la tesis després d'un any i algu més a Copenhagen.
És costum despedir a tothom fent una mica de festa al departament, normalment dinar o sopar, però la Natalie encara té moltes coses a fer abans de marxar diumenge i es va decidir això, unes bones postres. Hi havia molta gent, des dels estudiants de màster fins el cap del departament. Li han regalat un llibre per poder llegir durant les 23 hores de viatge i una targeta on tots i hem firmat. L'Olga i jo ja li havíem fet un regalet abans, aprofitant que també va ser el seu aniversari. Estava tristona, aquí s'ho ha passat molt bé, és molt temps i a més ha conegut algú especial...
BRASILIAN DINNER
A la tarda hem agafat les bicis amb l'Olga i hem anat a la city a comprar un regalet per la Lilian, que també marxa aquesta setmana, el dia 29 (o el 30?)!!
Després, de tornada a la uni, hem passat a buscar a la Lilian i amb ella hem anat a comprar algunes coses per preparar el sopar d'avui a la nit: la Lilian ens fa sopar brasiler a casa l'Olga per despedir-se. Un cop a casa l'Olga... a cuinar!! Una pela patates, l'altre la ceba (cebes de color lila, estranyíssim!!), el pollastre a bullir...
Objectiu final: pastís de patata, verdura i pollastre...al forn.
Resultat final: BONÍSSIM, llàstima que en Manuel, que també ha vingut, ha posat sal enlloc de sucre al pollastre per confusió de pots!!!
Mentre es feia tot la Lilian ens ha preparat un batut energètic!!
1) Maduixes
2) Aiguardent
3) Llet descremada
4) Aigua
Es tritura tot... i a beure!!! Es pot substituir l'aiguardent per Vodka i posar també gelat de nata o vainilla (ha estat la segona modalitat). Sort que hi han posat aigua perquè gairebé em maten al primer glop!!!
I bé, així hem començat la nit (18:00 h). Durant el sopar hem disfrutat d'una ampolla de vi negre i després de sopar algun gintònic. Tot perfecte fins que hem decidit a les 21.00 aixecar-nos per anar al pub de la uni, al costat del pis de l'Olga!! Ha estat llavors quan l'Olga i jo ens hem adonat que de nit, Copenhagen es mou en cercles, ben curiós oi!! Sort que el pub està al costat. Allà ja hi havia en Thomas i en Kevin, la Kaiza i un noi danès (Morten), i l'Esben (company del laboratori, també danès...). He pogut evitar la primera cervesa de la nit, però la segona vegada no he pogut dir que no (es veu que és de mala educació) i he begut la meva primera cervesa (de la vida!!) i a més de tamany orinal (750 mL).
Hem rigut molt, he parlat com mai i ens ho hem passat super bé. A les 12 h, a toc de campana ens han fet fora i hem marxat al Pub HUSAR, a 10 minuts a peu. Hem estat una estona allà i hem acabat a la universitat, al laboratori de FOOD and MEAT SCIENCE de xaxara. A les 4 arribava a casa, morta, però conduïnt perfectament la "Centi"!!!
Cap a dormir que demà arriba la Mama, els tiets i en Sito!!